Akciónk érvényességi ideje:

A villanybojlerszerelő szinte minden villanybojler javítást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

A villanybojler beszerelést, javítást és vízkőtelenítést ne bízza szakképzetlen emberre, mert a villanybojler bekötése komoly szakértelmet igényel. Egy vízzel teli tartály elektromos hálózattal való összekötése életveszélyes is lehet!  

A villanybojler szakszerűtlen rögzítése is komoly károkat okozgat, ha lezuhan a több mint 100 kilós készülék, akkor a flexibilis cső biztosan elszakad. A bojlerben tárolt víz kiömlik, valamint a hálózatból a vezeték teljes keresztmetszetén is kitódul a víz. Gyakori eset, hogy ilyenkor már az egész lakásvízben áll körülbelül 10 centiméter magasan, majd 10-20 perccel később már csöpög a szomszédok mennyezetéből is a víz. A szakszerűtlen villanybojler beszerelés miatt egyetlen biztosító sem fizeti ki az Ön és szomszédai kárát! (A lakás- vagy társasház biztosítás sem)

 

Ahol még nem volt korábban villanybojler, ott a következő kérdések merülnek fel a felszerelés előtt:

- Elektromos áram van-e a közelben?

Ha nincs, akkor ki kell mennünk a helyszínre megnézni, hogy honnan lehet biztosítani a megfelelő áramot a készüléknek.

- Van-e hideg-, melegvíz kiállás?

Általában szokott lenni, ez nem szokott problémát okozni.

- A fal vastagsága eléri-e a 25 centimétert? 

Ha nem, akkor sincs gond, ilyenkor egy úgynevezett pántot helyezünk fel a fal túloldalán, így már bírni fogja a fal a terhelést.

 

Ha még nem vásárolta meg a villanybojlert, akkor válasszon egyet a kínálatunkból:

30-35 liter, 50 liter, 80 liter, 100 liter, 120 liter, 150 liter, 200 liter 

Ha már megvásárolta a villanybojlert, akkor annak felszerelését is vállaljuk.

 

Milyen márkájú villanybojlerek javítását vállaljuk?

Aeg, Aquastic, Ariston, Atlantic, Bosch, Drazice, Eldom, Elnett, Fagor, Ferolli, Gorenje, Haier, Hajdu, Isea, Junior, Metalac, Mora, Ocean, Radeco, Regent, Siemens, Stiebel Eltron, Tatramat, Tesy, Vaillant, Vivax

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a villanybojler javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több villanybojlerszerelővel dolgozunk.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz villanybojlert javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel! 

 

Villanybojler szerelőink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a villanybojlerszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 villanybojlert javítottak már meg sikeresen, ezért minden Villanybojler javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú villanybojlert gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

A villanybojler szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A villanybojler felszereléséhez szükséges feltételek:

Fontos, hogy a villanybojler hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania. A villanybojler alsó részéhez kell hozzáférnünk a javításkor.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a villanybojlerét.

2. A készülékek több mint 99%-át megjavítjuk!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi nem tartunk fent műhelyet, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és villanybojlerszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a Villanybojleres szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a villanybojler, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú Villanybojler szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

10. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a hajdu villanybojler szervíznél vagy ariston villanybojler szervíznél vagy a bosch szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 

Miben nem tudunk segíteni?

Ha a villanybojler meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)

Indirekt tárolók javításával sajnos nem foglalkozunk! 

 

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a Villanybojlerszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A villanybojler javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A villanybojler szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia villanybojler szervízt.

 

Milyen szervíz is vagyunk mi? 

Tulajdonképpen Aeg villanybojler felszerelés, Aquastic villanybojler felszerelés, Ariston villanybojler felszerelés, Atlantic villanybojler felszerelés, Bosch villanybojler felszerelés, Drazice villanybojler felszerelés, Eldom villanybojler felszerelés, Elnett villanybojler felszerelés, Fagor villanybojler felszerelés, Ferolli villanybojler felszerelés, Gorenje villanybojler felszerelés, Haier villanybojler felszerelés, Hajdu villanybojler felszerelés, Isea villanybojler felszerelés, Junior villanybojler felszerelés, Metalac villanybojler felszerelés, Mora villanybojler felszerelés, Ocean villanybojler felszerelés, Radeco villanybojler felszerelés, Regent villanybojler felszerelés, Siemens villanybojler felszerelés, Stiebel Eltron villanybojler felszerelés, Tatramat villanybojler felszerelés, Tesy villanybojler felszerelés, Vaillant villanybojler felszerelés, Vivax villanybojler felszerelés összessége. A különbség csupán annyi, hogy ameddig egy bosch villanybojler márkaszervíz csak egy márkájú készüléket szerel fel, mi szinte minden márkájú villanybojler felszerelését vállaljuk, mert a villanybojler szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

  

 

 

Villanybojlerszerelő állás

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 271 93 48

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

 

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Mosogatógép szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 18:00
vasárnap
Csak online foglalás hétfőre

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...