Online mosogatógép szerelő foglalás

 
 

Online időpont foglalás

 

Az alábbi űrlap kitöltésével a villanybojler javítását jelentheti be. Az elküldést követően munkaidőben visszahívjuk. Kérjük lehetőség szerint a készülék márkáját és típusát is adja meg.

 

Hol keresse a készülék típusát?

A készülék alsó vagy oldalsó reszen talalja az adattáblát. (Ha nem találja, akkor sincs semmi probléma, mert a kollégánk a helyszínen feljegyzi.)

Mennyi ideig tart egy villanybojler javítás a helyszínen:

A villanybojler szerelés a helyszíni hiba megállapításával kezdődik, ami maximum 20 perc szokott lenni. A villanybojler szerelés, ha rendelkezésre áll az alkatrész általában további 30-40 percet szokott igénybe venni. Amennyiben nem, és azonnal beszerezhető, akkor még aznap elmegyünk érte. Rendelés esetén új időpont egyeztetése szükséges.

 

Miben nem tudunk segíteni?

 • Ha a villanybojler meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
 • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)
 • Indirekt tárolók javításával sajnos nem foglalkozunk!

 

Fizetési módok:

- A készpénzes fizetésen túl lehetőség van, azonnali átutalással rendezni a javítás költségét. Bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 5000 Ft-ot felszámolunk.


Számlázási információk:

Sok villanybojler szerelő választotta a kisadózó vállalkozók tételes adóját, azaz a ,,katás" adózást. A kormány döntése alapján ők már csak kizárólag magánszemélyeknek adhatnak számlát, de vállalkozásoknak nem.

Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi nem Katás adózók vagyunk, így gond nélkül ki tudunk kiállítani számlát vállalkozásoknak és társasházaknak is.

 

10 érv mellettünk:

 

 1. Kiemelkedő tapasztalatunk biztosítja Önt, hogy szakembereink a lehető legjobb tudásuk szerint a legkiválóbb munkát fogjak végezni.

 2. Tudjuk mennyi kellemetlenséget okoz a villany bojler, meleg víz hiánya így kollégáink rugalmas időbeosztással rendelkeznek.

 3. Diszpécsereink angolul is beszélnek, ezért már a megrendelésnél is teljes körű tájékoztatást tudunk biztosítani.

 4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a egész nap a villanybojler szerelőt várja. Általában a lehető leggyorsabba a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

 5. Árképzésünk korrekt és kiszámítható. Nem alkalmazunk semmilyen felárat vagy rejtett költséget! 

 6. Minden munkánkra 6 hónapos jótállást biztosítunK. A villanybojlerekre a gyártó által biztosított garancia vonatkozik. 
 7. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta nem változott és nem is fog változni, hisz a számtalan velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink jelentős részét!

 8. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába? Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk!

 9. Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyeknek nem fő profilja a villanybojler szerelés. Ha az év minden hétköznapján mosogatógép szereléssel foglalkozik egy szervíz, akkor egyedülálló tapasztaltra tesz szert. Mivel ezek a ,,szakemberek" nem tartoznak bele a villanybojleres szakma élmezőnyébe a szakmai tapasztalat hiánya az általuk elvégzett javítás rovására mehet.
  Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, piaci alapú rezsi
  , építményadó, stb.)!

 10. Szakembereink a telefonos hibafelvétel során felkészülnek a villanybojler márkához és típushoz szükséges alkatrészekkel, így a villanybojler szerelőink minél hamarabb megoldják oldani a problémát.

 

Copyright © 2009-2023 www.bojlerszerelo.com Minden jog fenntartva!

Villanybojler javítás

Hívjon még ma!

Bojler javítás telefonszám

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Villanybojlerszerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Telefonos munkafelvétel
vasárnap
Telefonos munkafelvétel

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu