Akciónk érvényességi ideje:

bojlerszerelő

Villanybojlerszerelő

 

A villanybojlerszerelő szinte minden villanybojler javítást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

Szerelőink többsége már személyesen tapasztalta a meleg víz hiánya okozta kellemetlenségeket. Ilyenkor kezdődik a felesleges és időpocsékoló vízmelegítés a lábasokban. Csak gyűlik a mosogatnivaló és mint gyakorlott apukák tudják, hogy a gyerekek fürdetése is vesződséggel jár.

 

Miért kell szakember a villanybojler karbantartáshoz?

A villanybojler beszerelést, javítást és vízkőtelenítést ne bízza szakképzetlen emberre, mert a villanybojler bekötése komoly szakértelmet igényel. Egy vízzel teli tartály elektromos hálózattal való összekötése életveszélyes is lehet!  

A villanybojler szakszerűtlen rögzítése is komoly károkat okozgat, ha lezuhan a több mint 100 kilós készülék, akkor a flexibilis cső biztosan elszakad. A bojlerben tárolt víz kiömlik, valamint a hálózatból a vezeték teljes keresztmetszetén is kitódul a víz. Gyakori eset, hogy ilyenkor már az egész lakásvízben áll körülbelül 10 centiméter magasan, majd 10-20 perccel később már csöpög a szomszédok mennyezetéből is a víz. A szakszerűtlen villanybojler beszerelés miatt egyetlen biztosító sem fizeti ki az Ön és szomszédai kárát! (A lakás- vagy társasház biztosítás sem)

 

Milyen sűrűn kell elvégezni a villanybojler karbantartást?

Sajnos Magyarország túlnyomó részén, így Budapesten is erősen vízköves a víz. A villanybojler zavartalan működéséhez elengedhetetlen a bojler vízkőmentesítés, azaz a bojler tisztítás! Ezt bojlerünk hosszú évek zavartalan működésével hálálja meg nekünk. A villanybojlereket 2 évente vízkőteleníteni kell! Ahol már 5-6 éve nem volt karbantartva a készülék, ott már csak a fűtőszál vagy bojler csere segíthet!

 

A villanybojler karbantartása villanyszámla csökkentéshez vezethet!

A villanybojler tisztítása és a villanybojler vízkőtelenítés elengedhetetlen, ha spórolást szeretne elérni a villanyszámlájában. A bojler vízkőtelenítés során a készülék víztartályából eltávolítjuk a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket. A hőt így sokkal könnyebben át tudja adni a fűtőszál. Ezért hamarabb felmelegszik az adott mennyiségű víz és ezzel akár 5-10%-os energia megtakarítást is elérhetünk a bojler tisztítással! villanybojler vízkőtelenítés Egy kedves nyugdíjas ügyfelünk a villanybojler tisztítás alatt a külső ronggyal történő lemosást értette. Természetesen ezt ő sűrűn meg is tette és nem értette, hogy miért kell újra tisztítani a villanybojlert. :) Más szervízekkel ellentétben mi vállaljuk fekvő vagy fali villanybojlerek tisztítás is! A villanybojler tisztítása során a vízkő által okozott problémákat is megjavítjuk.

 

Milyen márkájú villanybojlerek javítását vállaljuk?

Aeg, Aquastic, Ariston, Atlantic, Bosch, Eldom, Elnett, Fagor, Ferolli, Gorenje, Haier, Hajdu, Isea, Junior, Metalac, Mora, Ocean, Radeco, Regent, Siemens, Stiebel Eltron, Tatramat, Tesy, Vaillant, Vivax

 

Karbantartás ideje

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a villanybojler karbantartásokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több villanybojlerszerelővel dolgozunk. 

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz villanybojlert javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Villanybojler szerelőink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a villanybojlerszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 villanybojlert javítottak már meg sikeresen, ezért minden Villanybojler javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú villanybojlert gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

A villanybojler szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A Villanybojler karbantartásához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a villanybojler hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania. A villanybojler alsó részéhez kell hozzáférnünk a javításkor.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a villanybojlerét.

2. A készülékek több mint 99%-át megjavítjuk!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi nem tartunk fent műhelyet, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és villanybojlerszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a Villanybojleres szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a villanybojler, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú Villanybojler szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

10. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a hajdu villanybojler szervíznél vagy ariston villanybojler szervíznél vagy a bosch szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 

Miben nem tudunk segíteni?

Ha a villanybojler meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)

Indirekt tárolók javításával sajnos nem foglalkozunk! 

 

Milyen szervíz is vagyunk mi? 

Tulajdonképpen Aeg villanybojler karbantartás, Aquastic villanybojler karbantartás, Ariston villanybojler karbantartás, Atlantic villanybojler karbantartás, Bosch villanybojler karbantartás, Drazice villanybojler karbantartás, Eldom villanybojler karbantartás, Elnett villanybojler karbantartás, Fagor villanybojler karbantartás, Ferolli villanybojler karbantartás, Gorenje villanybojler karbantartás, Haier villanybojler karbantartás, Hajdu villanybojler karbantartás, Isea villanybojler karbantartás, Junior villanybojler karbantartás, Metalac villanybojler karbantartás, Mora villanybojler karbantartás, Ocean villanybojler karbantartás, Radeco villanybojler karbantartás, Regent villanybojler karbantartás, Siemens villanybojler karbantartás, Stiebel Eltron villanybojler karbantartás, Tatramat villanybojler karbantartás, Tesy villanybojler karbantartás, Vaillant villanybojler karbantartás, Vivax villanybojler karbantartás összessége. A különbség csupán annyi, hogy ameddig egy bosch villanybojler márkaszervíz csak egy márkájú készüléket tart karban, mi szinte minden márkájú villanybojler karbantartását vállaljuk, mert a villanybojler szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor Budapesten csak a 9.500 Ft-os kiszállási díjat kell kifizetnie. Pest megye esetén 12.000 Ft-ba kerül ez a díj.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Copyright © 2009-2022 www.bojlerszerelo.com Minden jog fenntartva!

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 271 93 48

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu