bojlerszerelő

Villanybojlerszerelő

 

A villanybojlerszerelő szinte minden villanybojler javítást elvégez a 6. kerületben!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

Szakembereinknek kiemelkedő helyismerettel rendelkeznek a VI. kerületben, így biztos lehet abban, hogy a lehető leghamarabb kiérkezünk, hogy elhárítsuk a problémákat.

 

A villanybojler beszerelést, javítást és vízkőtelenítést ne bízza szakképzetlen emberre, mert a villanybojler bekötése komoly szakértelmet igényel. Egy vízzel teli tartály elektromos hálózattal való összekötése életveszélyes is lehet!  

A villanybojler szakszerűtlen rögzítése is komoly károkat okozgat, ha lezuhan a több mint 100 kilós készülék, akkor a flexibilis cső biztosan elszakad. A bojlerben tárolt víz kiömlik, valamint a hálózatból a vezeték teljes keresztmetszetén is kitódul a víz. Gyakori eset, hogy ilyenkor már az egész lakásvízben áll körülbelül 10 centiméter magasan, majd 10-20 perccel később már csöpög a szomszédok mennyezetéből is a víz. A szakszerűtlen villanybojler beszerelés miatt egyetlen biztosító sem fizeti ki az Ön és szomszédai kárát! (A lakás- vagy társasház biztosítás sem)

A szolgáltatásaink menüponton belül bővebb információt talál az Ön által igényelendő felszereléssel, javítással vagy karbantartással kapcsolatban.

 

Milyen márkájú villanybojlerek javítását vállaljuk?

Aeg, Aquastic, Ariston, Atlantic, Bosch, Eldom, Elnett, Fagor, Ferolli, Gorenje, Haier, Hajdu, Isea, Junior, Metalac, Mora, Ocean, Radeco, Regent, Siemens, Stiebel Eltron, Tatramat, Tesy, Vaillant, Vivax

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a villanybojler javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több villanybojlerszerelővel dolgozunk. Ha a befolyó idom vagy a villanybojler elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz villanybojlert javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Villanybojler szerelőink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a villanybojlerszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 villanybojlert javítottak már meg sikeresen, ezért minden Villanybojler javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú villanybojlert gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

A villanybojler szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

Terézvárosban már számtalan mosogatógépet javítottunk már meg.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A Villanybojler javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a villanybojler hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania. A villanybojler alsó részéhez kell hozzáférnünk a javításkor.

 

 

Mennyi ideig tart egy villanybojler javítás a helyszínen:

A villanybojler szerelés a helyszíni hiba megállapításával kezdődik, ami maximum 20 perc szokott lenni. A villanybojler szerelés, ha rendelkezésre áll az alkatrész általában további 30-40 percet szokott igénybe venni. Amennyiben nem, és azonnal beszerezhető, akkor még aznap elmegyünk érte. Rendelés esetén új időpont egyeztetése szükséges.

 

Miben nem tudunk segíteni?

 • Ha a villanybojler meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
 • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)
 • Indirekt tárolók javításával sajnos nem foglalkozunk!

 

Fizetési módok:

- A készpénzes fizetésen túl lehetőség van, azonnali átutalással rendezni a javítás költségét. Bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 5000 Ft-ot felszámolunk.


Számlázási információk:

Sok villanybojler szerelő választotta a kisadózó vállalkozók tételes adóját, azaz a ,,katás" adózást. A kormány döntése alapján ők már csak kizárólag magánszemélyeknek adhatnak számlát, de vállalkozásoknak nem.

Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi nem Katás adózók vagyunk, így gond nélkül ki tudunk kiállítani számlát vállalkozásoknak és társasházaknak is.

 

10 érv mellettünk:

 

 1. Kiemelkedő tapasztalatunk biztosítja Önt, hogy szakembereink a lehető legjobb tudásuk szerint a legkiválóbb munkát fogjak végezni.

 2. Tudjuk mennyi kellemetlenséget okoz a villany bojler, meleg víz hiánya így kollégáink rugalmas időbeosztással rendelkeznek.

 3. Diszpécsereink angolul is beszélnek, ezért már a megrendelésnél is teljes körű tájékoztatást tudunk biztosítani.

 4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a egész nap a villanybojler szerelőt várja. Általában a lehető leggyorsabba a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

 5. Árképzésünk korrekt és kiszámítható. Nem alkalmazunk semmilyen felárat vagy rejtett költséget! 

 6. Minden munkánkra 6 hónapos jótállást biztosítunK. A villanybojlerekre a gyártó által biztosított garancia vonatkozik. 
 7. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta nem változott és nem is fog változni, hisz a számtalan velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink jelentős részét!

 8. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába? Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk!

 9. Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyeknek nem fő profilja a villanybojler szerelés. Ha az év minden hétköznapján mosogatógép szereléssel foglalkozik egy szervíz, akkor egyedülálló tapasztaltra tesz szert. Mivel ezek a ,,szakemberek" nem tartoznak bele a villanybojleres szakma élmezőnyébe a szakmai tapasztalat hiánya az általuk elvégzett javítás rovására mehet.
  Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, piaci alapú rezsi
  , építményadó, stb.)!

 10. Szakembereink a telefonos hibafelvétel során felkészülnek a villanybojler márkához és típushoz szükséges alkatrészekkel, így a villanybojler szerelőink minél hamarabb megoldják oldani a problémát.

 

Copyright © 2009-2023 www.bojlerszerelo.com Minden jog fenntartva!

Villanybojler javítás

Hívjon még ma!

Bojler javítás telefonszám

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Villanybojlerszerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Telefonos munkafelvétel
vasárnap
Telefonos munkafelvétel

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu